VA Webdesign

Laptop
Phone
Tablet

Over VA Webdesign

VA Webdesign is een eenmanszaak en is opgericht door Arne Vandewaelle. Tijdens mijn middelbare studies heb ik informaticabeheer gestudeerd aan het H.Harthandelsinstituut te Waregem. Het werd al snel duidelijk dat ik een passie had voor het ontwerpen van websites. Ik specialiseerde me verder en studeerde de bachelor opleiding NMCT (New Media & Communication Technology) aan de Hogeschool in West-Vlaanderen.
Tijdens mijn studies, in november 2016, heb ik VA Webdesign opgericht om van mijn passie mijn beroep te maken.

VA Webdesign ontwerpt websites op maat van uw onderneming. Het is belangrijk dat uw website gebruiksvriendelijk is, de juiste uitstraling heeft en inhoudelijk goed in elkaar zit. Een responsive design is zeer belangrijk bij ons, dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan de schermgrootte waarop u de website bekijkt.

Responsive website

Naast een goede website is het creƫren van een prachtige huisstijl heel noodzakelijk. Een professioneel logo, goed ogende visitekaartjes, folders of reclameborden zetten uw bedrijf extra in de kijker.

Drukwerk VA Webdesign

Het promoten van uw firma op social media is heel complex, tijdrovend en evolueert voortdurend. Als student weet ik perfect hoe je dit best aanpakt en welke platforms er op dit moment een hype zijn.

Social Media

Los van alle creatieve opdrachten werk ik ook freelance voor bedrijven die door verschillende omstandigheden tijdelijk onderbemand zijn.

Freelance VA Webdesign